Om oss

Dinamo Design er et anerkjent designbyrå i Oslo, spesialisert på visuell identitet, nettløsninger, pakning og strategisk rådgiving. Vi er en dyktig og tett sammensveiset gjeng med designere, utviklere, rådgivere og prosjektledere, som i tett samarbeid med kundene våre løser et bredt spekter av oppgaver.

Verdistyrte og engasjerte

Vi har alltid vært ekstra stolte når vi løser oppgaver for de som prøver å gjøre verden bedre. De som tar et større ansvar, prioriterer det som er viktig og positivt for samfunnet. Slik kan vi være med å gjøre en faktisk forskjell, når vi sammen finner frem til det vi skal endre på, hva som skal skapes, forsterkes, synliggjøres og tydeliggjøres.
 

Spesialiserte og tverrfaglige

Som et stolt medlem av Dinamo-familien, er vi en del av et sterkt fagmiljø innen kreativitet, design, kommunikasjon og teknologi. Vi er alle spesialister på våre ulike fagområder, men jobber ofte i fellesskap på tvers av fag og kompetanse når det gir de beste resultatene. Dinamo-familien har en bred tilnærming til kommunikasjon, og ønsker å skape resultater med gode løsninger.

Les mer om våre gode søsken i Dinamo Reklame og Innhold, og les mer om resten av slekten vår på www.dinamo.no

Edelt metall og solide diplomer

Vi er stolte av å ha vunnet en rekke store priser sammen med mange av våre modige og dedikerte kunder, bl.a. i Visuelt, Merket for god design, Gullblyanten, Gulltaggen, Farmandprisen m.m. Priser er ikke det viktigste, men er alltid en hyggelig anerkjennelse av gode konsepter og godt arbeid.
 

Historie

Dinamo Design har lenge vært en tydelig og definerende stemme i norsk designbransje. Siden etableringen helt tilbake i 2001 har vi utviklet og forvaltet merkevarer og visuelle uttrykk, for et stort omfang av virksomheter, produkter, tjenester, organisasjoner og destinasjoner. Vi har balansert fornyelse med erfaring, som gjør oss både solide og smidige i en bransje som utvikler seg raskt.

Vi er spesielt stolte av hvordan vi har endret og utviklet så mange kategorier og næringer med arbeidet vårt, og hvordan vi har preget egen bransje med våre holdninger, vår kultur og dedikasjon.

 

vjb27nht3oirq33ybpaa

Foto: © Wahl Eiendom