Pakningsdesign for Hatting

Fryses ned rett etter steking

Frysedisken i dagligvarehandelen har tidligere manglet tydelig differensiering, noe som resulterte i at forbrukerne opplevde den som en uklar masse av blått. Dette gjorde det vanskelig å skille mellom ulike produktserier og deres fordeler. For å imøtekomme de ulike forbrukernes livsstiler og behov for ferskt brød til alle måltider, innså vi viktigheten av tydelige konsepter for enklere navigering.

Ved å systematisere Hattings portefølje, oppnådde vi klar differensiering mellom seriene, noe som gjorde det enklere for forbrukerne å finne det de trengte. Det nye designet kommuniserer tydelig med hvert kundesegment, og forbrukerne bruker nå mindre tid på å lete, lese emballasje og velge riktig produkt.

Pakningsdesign
Rådgivning og strategi
Foto
Illustrasjon
Konseptutvikling
Visuell identitet

Hatting_fryst_oversikt-2

Den blå serie

Hattings blå serie var moden for en fornyelse, og forbruker trengte en påminnelse om opprinnelsen og historien bak produktene. Hatting Bageri ble grunnlagt i 1947 i byen Hatting ved Horsens i Danmark. Ved å bake brød som fryses ned direkte etter steking holder brødene seg ferske og gode uten bruk av konserveringsmidler. Oppskriftene og bakeprosessen er utviklet over tid og er basert på godt bakehåndverk med høye krav til kvalitet. Det nye designet var å gi et uttrykk som står i stil med innholdet: ekte danske klassikere på frokostbordet.

Pakningsdesign
Rådgivning og strategi
Foto
Illustrasjon
Konseptutvikling
innsikt og analyse

Hatting_hoved

«Vi har jobbet baketeknisk med fremgangsmåten i bakeriet for å få dem luftigere og litt grovere, samtidig som vi har bevart den klassiske smaken alle elsker.»

– Gunnar Ragnarsson, fag- og uviklingssjef i Hatting.

monster_org_rgb-05-2048×1895-1
blaaserie_FB_case-02
blaaserie_FB_case-01
Hatting_06

«Vi er veldig glade i det nye designet og fornøyde med at posene har fått en ny og frisk blåfarge som fanger blikket i frysedisken. Vi håper også forbrukeren lettere finner sin favoritt ved at posene er tydeligere merket med produktenes egenskaper.»

– Elin Renbjør, markedssjef i Hatting.

Hatting_04
Hatting_05

Glutenfri

Hattings blå serie var moden for en fornyelse, og forbruker trengte en påminnelse om opprinnelsen og historien bak produktene. Hatting Bageri ble grunnlagt i 1947 i byen Hatting ved Horsens i Danmark. Ved å bake brød som fryses ned direkte etter steking holder brødene seg ferske og gode uten bruk av konserveringsmidler. Oppskriftene og bakeprosessen er utviklet over tid og er basert på godt bakehåndverk med høye krav til kvalitet. Det nye designet var å gi et uttrykk som står i stil med innholdet: ekte danske klassikere på frokostbordet.

Pakningsdesign
Rådgivning og strategi
Foto
Illustrasjon
Konseptutvikling
innsikt og analyse

hatting_samlecase_Glutenfri_1-2048×1152-1
hatting_samlecase_Glutenfri_2-2048×1152-1
hatting_samlecase_Glutenfri_4-2048×1366-1
hatting_samlecase_Glutenfri_3-2048×1367-1
hatting_samlecase_Glutenfri_6
hatting_samlecase_Glutenfri_5
hatting_samlecase_Glutenfri_7
hatting_samlecase_Glutenfri_9-2048×1152-1
hatting_samlecase_Glutenfri_10
hatting_samlecase_Glutenfri_11
hatting_samlecase_Glutenfri_12

Grovbakst

Hattings blå serie var moden for en fornyelse, og forbruker trengte en påminnelse om opprinnelsen og historien bak produktene. Hatting Bageri ble grunnlagt i 1947 i byen Hatting ved Horsens i Danmark. Ved å bake brød som fryses ned direkte etter steking holder brødene seg ferske og gode uten bruk av konserveringsmidler. Oppskriftene og bakeprosessen er utviklet over tid og er basert på godt bakehåndverk med høye krav til kvalitet. Det nye designet var å gi et uttrykk som står i stil med innholdet: ekte danske klassikere på frokostbordet.

Pakningsdesign
Rådgivning og strategi
Foto
Illustrasjon
Konseptutvikling
innsikt og analyse

02_grovbakst_FB_case-05-2048×1151-1
04_grovbakst_FB_case-03-1-2048×1152-1
05_grovbakst_FB_case-01-2-2048×1151-1
grovbakst_3
grovbakst_2

Håndverk

Hattings blå serie var moden for en fornyelse, og forbruker trengte en påminnelse om opprinnelsen og historien bak produktene. Hatting Bageri ble grunnlagt i 1947 i byen Hatting ved Horsens i Danmark. Ved å bake brød som fryses ned direkte etter steking holder brødene seg ferske og gode uten bruk av konserveringsmidler. Oppskriftene og bakeprosessen er utviklet over tid og er basert på godt bakehåndverk med høye krav til kvalitet. Det nye designet var å gi et uttrykk som står i stil med innholdet: ekte danske klassikere på frokostbordet.

Pakningsdesign
Rådgivning og strategi
Foto
Illustrasjon
Konseptutvikling
innsikt og analyse

hatting_samlecase_Handvaerk_1-1536×864-1
hatting_samlecase_Handvaerk_2-1-1536×864-1
hatting_samlecase_Handvaerk_5-1536×864-1
hatting_samlecase_Handvaerk_10-1536×1296-1
hatting_samlecase_Handvaerk_3-1536×864-1
hatting_samlecase_Handvaerk_4-1536×864-1
hatting_samlecase_Handvaerk_9-1536×1296-1

Breads around the world

Hattings blå serie var moden for en fornyelse, og forbruker trengte en påminnelse om opprinnelsen og historien bak produktene. Hatting Bageri ble grunnlagt i 1947 i byen Hatting ved Horsens i Danmark. Ved å bake brød som fryses ned direkte etter steking holder brødene seg ferske og gode uten bruk av konserveringsmidler. Oppskriftene og bakeprosessen er utviklet over tid og er basert på godt bakehåndverk med høye krav til kvalitet. Det nye designet var å gi et uttrykk som står i stil med innholdet: ekte danske klassikere på frokostbordet.

Pakningsdesign
Rådgivning og strategi
Foto
Illustrasjon
Konseptutvikling
innsikt og analyse

hatting_samlecase_BATW_1-2048×1152-1
hatting_samlecase_BATW_2-2048×1152-1
hatting_samlecase_BATW_5-2048×1366-1
hatting_samlecase_BATW_8-2048×1366-1
hatting_samlecase_BATW_9-2048×1366-1
hatting_samlecase_BATW_6-2048×1365-1

Tin & spis

Hattings blå serie var moden for en fornyelse, og forbruker trengte en påminnelse om opprinnelsen og historien bak produktene. Hatting Bageri ble grunnlagt i 1947 i byen Hatting ved Horsens i Danmark. Ved å bake brød som fryses ned direkte etter steking holder brødene seg ferske og gode uten bruk av konserveringsmidler. Oppskriftene og bakeprosessen er utviklet over tid og er basert på godt bakehåndverk med høye krav til kvalitet. Det nye designet var å gi et uttrykk som står i stil med innholdet: ekte danske klassikere på frokostbordet.

Pakningsdesign
Rådgivning og strategi
Foto
Illustrasjon
Konseptutvikling
innsikt og analyse

hatting_samlecase_Tin-og-spis_1-scaled-1
hatting_samlecase_Tin-og-spis_2-scaled-1
hatting_samlecase_Tin-og-spis_8
hatting_samlecase_Tin-og-spis_7
hatting_samlecase_Tin-og-spis_4
hatting_samlecase_Tin-og-spis_3